Починаючи з січня цього року Google AdWords в Україні надає можливість здійснювати платежі за допомогою банківського перерахунку в гривнях. Завдяки цьому юридичним особам була надана можливість отримувати повний пакет звітних документів. Ми раді оголосити, що відтепер ви можете самостійно запросити будь-який документ у нашому фінансовому відділі. Якщо ви не отримали один або декілька документів (податкову накладну, акт виконаних робіт або ж договір), ви можете зробити запит потрібного документа через одну із наведених нижче форм. Наші спеціалісти максимально швидко виконають ваш запит і надішлють документи на вказану вами поштову адресу.

Зверніть увагу, що ми надаємо документи виключно тим клієнтам, які зареєстрували свій обліковий запис зі статусом “юридична особа”.

Також звертаємо вашу увагу на те, що після того, як ви зробите запит, вам буде надіслано автоматичного листа від нашої служби підтримки. У листі буде інформація про стан обробки вашого запиту, а також лінк на окрему форму для підтвердження вашої поштової адреси. Ми просимо вас заповнити цю форму, щоб уникнути проблем з доставкою документів у майбутньому.

Детальнішу інформацію про банківський переказ та документи ви можете отримати тут.

Номер телефону ТОВ ГУГЛ
0-800-502162

By Ruslan Novikov

Интернет-предприниматель. Фулстек разработчик. Маркетолог. Наставник.